Jobs-Alert Denmark

Hvad skal du overveje, når du skifter karriere

Måske vil du lære mere, eller vokse på en anden måde, eller lære en ny færdighed. Eller måske har du en ændring i familiedynamikken, eller finder ud af, at det ikke længere kan betale sig at gøre det, du gør nu. Uanset årsagen, indser du pludselig en dag, at det arbejde, du udfører, det arbejde, du har udført, ikke gør dig glad eller gør livet lettere.

Læs mere

Topting, som rekrutterere leder efter

Hvis du kan klare dig gennem den første runde af interviews og blive inviteret til anden runde, burde du være ret sikker. Hvis du modtager et opkald fra den ansættelsesansvarlige, forventes det, at du udfører jobbet. Som kandidat bør du være velforberedt og i stand til at formulere, hvad din erfaring og færdigheder er, som ville være af størst værdi for virksomheden.

Læs mere

Sådan bruger du Twitter, når du leder efter et job

De fleste mennesker derude i dag får mange jobtilbud hver dag. For at få et job skal de derfor finde en måde at gøre deres jobsøgning mere effektiv på. Twitter kan være et vidunderligt jobsøgningsværktøj. Faktisk er platformen meget brugervenlig og har en nem struktur, som alle kan forstå. Desuden er Twitter fuld af tilbud og muligheder, der kan komme jobsøgende til gode. Så hvis du leder efter et job, eller hvis du leder efter en mulighed, er her et par trin til, hvordan du bruger Twitter.

Læs mere

Sådan får du dit CV til at skille sig ud

De fleste af os går ind i en jobsamtale med en liste over præstationer, der skal formidles til rekruttereren eller lederen. Selvfølgelig skal denne liste være nøjagtig, men det er for svært at huske alt, når vi taler med en person, vi aldrig har mødt. Vi kan heller ikke gennemgå denne proces hele tiden. De bedste CV-skribenter har allerede gennemtænkt, hvilke oplysninger de skal medtage i deres CV og i interviewet. Her er hvad du skal huske.

Læs mere

Sådan accepterer du et jobtilbud på den rigtige måde

Et velovervejet svar på et jobtilbud kan hjælpe med at undgå senere fortrydelse og kan være en effektiv måde at booste din karriere på. Top karriereeksperter har samlet følgende tips for at hjælpe dig med at tage den rigtige tilgang til at acceptere et tilbud.

Læs mere

Sådan netværker du online

Disse tips vil hjælpe dig. Du vil med stor sandsynlighed møde tusindvis af mennesker gennem dit job eller dine venner, men det betyder ikke nødvendigvis, at du kan skabe gode kontakter og opbygge relationer til dem. Her er de bedste måder at få mest muligt ud af dine internetforbindelser.

Læs mere