Jobs-Alert Denmark

Tips til at fange opmærksomhed

At vide, hvordan man udtaler sig og skiller sig ud fra dine konkurrenter, er nøglen til at skabe et CV, der skiller sig ud fra mængden. Her er nogle tips til at hjælpe dig med det.

Læs mere

Sådan finder du et job uden erfaring

Vil du bryde ind i en ny branche, men har absolut ingen erfaring? Nu er det tid til at tage skridt hen imod en karriere inden for teknologi, og hvis du tænker, at dette ville gøre det til en udfordrende situation, har du ret! Men hvis du har nogle grundlæggende datalogiske færdigheder og en stærk evne til at løse problemer, så er det nemmere, end du måske tror, at få et job, der giver dig mulighed for at få succes.

Læs mere

Sådan finder du et nyt job

Så mange muligheder! Så meget konkurrence! Der er så mange steder at se. Men med en lille indsats og lidt forberedelse kan du skære igennem alt det og finde dit drømmejob. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan...

Læs mere

Sådan finder du et job som Life Coach

I denne artikel lærer du alt om, hvordan du bliver en Life Coach. Du vil lære alt om processen, der fører til at få et job som livscoach. Når du ved mere om processen, vil du vide, hvordan du finder et job som livscoach. Du vil også lære om alle de forskellige jobs, du kan få som Life Coach.

Læs mere

Sådan finder du et job, hvor du hjælper folk

Inden jeg kom til mit nuværende job, arbejdede jeg i en anden sektor, som gav mig arbejde, der hjalp folk. Men jeg gjorde ikke en forskel eller havde forbindelsen til at påvirke. Jeg følte, at jeg bare var et tandhjul i en maskine...

Læs mere

Find et job, du elsker i din by

For at finde et job bliver du nødt til at være selvsikker, selvdisciplineret og drevet, men hvis du sidder fast i et job, du ikke elsker, udsætter du måske bare med at finde dit drømmejob. Det bliver ikke nemt, men for at få den karriere, du elsker, skal du bruge din kreativitet, have lidt held og finde et job, der virkelig kan udfordre dig til nye højder.

Læs mere

Bedste tips til at finde et nyt job

At finde et job, du ønsker, kan til tider føles overvældende. At finde et job, du rent faktisk ønsker, er en helt anden kamp! Jeg vil dele med dig en meget enkel metode, jeg bruger til at hjælpe mig selv og mine klienter med at undgå at fare vild i labyrinten. Da du ikke ved, hvad du vil, ved du ikke, hvor du skal starte. Så her er de trin, jeg tager, hver gang jeg står over for en jobjagt eller forsøger at hjælpe en ny klient med at finde det rigtige job for dem.

Læs mere

Forskelle mellem et CV og et CV

CV og CV kan være ret ens, men ikke altid udskiftelige. CV’et (Common Terminology) bruges i erhvervsmæssig CV-hjælp og erhvervsrettet undervisning, når man sammenligner en ansøger med en anden, hvor formålet alene er at undgå sprog, som arbejdsgiveren vil blive forvekslet med.

Læs mere