Jobs-Alert Denmark

Almindelige spørgsmål under en jobsamtale

Har du nogensinde været til en jobsamtale og fået din interviewer til at stille dig et personligt spørgsmål eller endda stille dig et spørgsmål om noget, du syntes, du var rigtig godt til? Hvad ledte den person efter eller ledte efter hos dig? Selv de bedste kandidater kan blive forvirrede, når dette sker. Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål, som jeg har skullet besvare.

Læs mere

Hvad skal du gøre, hvis du er nervøs for jobsamtaler

Selv de mest garvede interviewpersoner kan blive nervøse, når de skal interviewes til et nyt job. Hvis du er bange for, at du ikke er kvalificeret nok til at lande dit drømmejob, kan dette være en almindelig frygt. Men på trods af hvor skræmmende det kan virke, bør du aldrig lade dit sind vandre fra den aktuelle opgave.

Læs mere

Sådan forbereder du dig til et interview med en potentiel arbejdsgiver

Forberedelse hjælper med at reducere usikkerhed, angst og stress før et interview. Du kan mindske din angst ved at tage følgende trin. Lav din research Du bliver nødt til at forberede dig til interviewet ved at undersøge virksomheden og hvad de laver. Du kan gøre dette online eller ved at tale med venner, der har været i lignende positioner. Jo mere fortrolig du er med en virksomhed, jo bedre forberedt vil du være til en samtale.

Læs mere

Hvad skal man have på til en jobsamtale

Vi foretager alle domme om de mennesker, vi kommer i kontakt med inden for de første få sekunder efter at have mødt dem. Dette vil være en undtagelse, men du kan aldrig gå galt med en sprød hvid skjorte parret med en sort eller marineblå nederdel, sorte eller hvide lædersko og en simpel clutch.

Læs mere

Genoptag-tips til at få bedre resultater på jobsøgningssider

Når du søger job, er der visse trin, du skal tage og gøre det hurtigt for at modtage flest mulige kundeemner. Det er ikke så svært at finde et job, hvis du ved, hvad du skal gøre. Men hvis du ikke er villig til at udføre det nødvendige arbejde, får du ikke...

Læs mere